× Fejl! Forkert E-mail eller Password.

Tilbud på master|cms

Netop nu kan du erhverve dig master|cms til en særdeles fordelagtig pris:

kr. 8.000,00 ex. moms.

Du betaler kun 250,- ex. moms (*) pr. md. inkl. webhosting og daglig database backup.

Bestil master|cms allerede i dag, send en mail med domainnavn, telefonnummer og kontaktperson: cms@masterminds.dk

(De 25,- er en midlertidig stigning pga. nuværende høje strømpriser, og vil fjernet igen, når strømpriserne har normaliseret sig)

© master|minds - Vi tænker IT for dig... 2024

Mobiltelefon

En af fordelene ved master|cms er at det er født med et mobilvenligt layout, dvs. det automatisk tilpasser sig til den enhed, der tilgår siden, hvad enten det er en PC, Mac, mobiltelefoner eller tablet, dermed er det ikke nødvendigt at vedligeholde flere sider aht. om det er til PCere eller til mobile enheder.

På cms.masterminds.dk, der vil menuen automatisk blive lavet om til en enkelt knap på mobiltelefoner, så mest muligt af indholdet på siden er synligt. Med et enkelt klik på knappen bliver menuen synlig for brugeren og et kontakt telefonnummer vil ved klik poppe op i brugerens opkaldsmenu, klar til at give din virksomhed et kald.

Søgemaskiner

master|cms er optimeret til søgemaskiner. I master|cms er det nemt at tilføje og rette søgeord, beskrivelse og titel, som bruges af søgemaskiner til at søge og vise resultater, der er fuld fleksibilitet og ingen begrænsninger.

Sidestrukturen i master|cms  er bygget op på en sådan måde at siderne får en bedre placering i søgemaskiner end tilfældet er med gængse dynamiske websites.

© master|minds - Vi tænker IT for dig... 2024

Administrationssystem

Administrationssystemet på master|cms er designet, så det er nemt at komme i gang med, det er enkelt at oprette menuer og sider, prioritere rækkefølgen de forskellige menuer, sider og poster skal vises i, uploade billeder og skrive indhold i markedets nyeste editor, hvor der både kan vælges et simpel og et avanceret interface, som det kendes fra Word. Man kan selv vælge, hvilke sider man vil fremhæve til forsiden og om et evt. billede skal vises.

Er man i tvivl om, hvordan et felt skal udfyldes, så er der en hjælpe funktion man kan pege musen på og hjælpen popper op. Desuden er der også vejledninger at følge, hvis man bliver i tvivl eller overlader opdateringen til en person, der ikke kender systemet i forvejen. Fleksibilitet er kodeordet for master|cms.

På administrationssiden kan man også se statistik over besøg og sidevisninger dag for dag, på månedsbasis, og man kan se, hvordan besøgene er fundet sted, om det er søgemaskiner eller brugere med browsere (FireFox, Chrome, Internet Explorer, Opera og div). Det giver også en ide om, hvor man skal sætte ind.

Der er mulighed for at se seneste fejl i systemet, hvis nogen, og en shout boks, som f.eks. kan bruges til at skrive beskeder til de øvrige, der har adgang til administrationssiden eller bruges som en todo liste.